Gezin van 7 dakloos na enorme brand te Paramaribo – 1 voor 12 Suriname (video)

brand Paramaribo
Het zou je maar gebeuren. In 1 klap zijn deze mensen alles kwijt!
Het huis van familie Kent uit Paramaribo is volledig vernietigd na een felle brand. Het gezin bestaande uit moeder, vader en 5 minderjarige kinderen is nu dakloos. Ze zijn alles kwijtgeraakt.

Ze zijn hier kapot van. Ze hebben dringend hulp nodig. Ze zijn in gesprek gegaan met Louis Vismale. Voorzitter van Stichting 1 voor 12 Suriname. Bekijk de video om de trieste beelden te zien. Geef het door aan iedereen. Wellicht kan het de juiste mensen bereiken zodat deze familie toch wat hulp kan ontvangen. Hebben jullie toevallig kleding of huishoudelijke spullen liggen? Maak dan contact met de stichting of de familie.

De 39-jarige emotionele Immanuel Kent vertelt over de brand. Zijn vrouw staat hem bij. Ze waren niet thuis ten tijde van de brand. Gelukkig. Ze zijn dus niet gewond geraakt. Maar daardoor konden ze helaas ook niets redden. De familie is alles kwijt. Wat ze nu nodig hebben is onderdak. Maar kleding en spullen hebben ze ook niet meer. Bekijk de video en deel het met een ieder wellicht kunnen ze hulp krijgen

Video:

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

brand Paramaribo

Doneer online

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06