Een lange emotionele brief voor mijn zus uit Daphne Hoft uit Paramaribo

overleden zus Paramaribo
…Niet wetende dat onze laatste knuffel de laatste zou zijn. Jouw kinderen zijn mijn kinderen… ze zijn veilig

Een lange hartverscheurende brief van een broer aan zijn vermoorde zus. Marc John Hoft deelt zijn gevoelens op social media. Hij schrijft over zijn zus, haar kinderen, hun band en over…de moordenaar. Lees zijn brief, voel zijn verdriet. Hij staat machteloos.

Wij van Familienieuws wensen Marc, heel veel sterkte. Hopelijk lukt het hem om zijn zus een laatste eer te bewijzen.

Een Brief aan mijn Zus.💔🙏🕊

Lieve Daphne,
Jij bent er echt niet meer! na zoveel tranen , gehuil , fotos en berichten realiseer ik me nupas dat alles voor altijd is veranderd, veranderd voor altijd.
Geen dag is meer het zelfde, geen kerst of feestdag is meer het zelfde , voor ons niet en je kinderen ook niet. Ik ben zo kapot van binnen, ik zweef in mijn gedachten, ik ben zo licht net een veer op sommige momenten. Maar ik word elke keer sterker omdat ik weet dat jij ook sterk was.

JOU LEVEN.
Tienermoeder (17) geweest, maar toch je best gedaan in het leven, je wist wat je wilde in het leven. Je hebt je 2 kinderen altijd gezien als je motivatie om zoveel voor elkaar te krijgen. Ik hoorde je nooit klagen. Ben blij dat jij ook hebt gedaan wat je altijd leuk vond. Ik moet zggen je hebt de meeste dromen van je vervult en ik ben trots op je! Je begon met bouwen van je kapsalon in geloof, en het is je ook gelukt. Na je druk leven met je werk was je graag in je kapsalon. Ben blij dat je geleefd heb. je ging met alles tot het uiterst slapeloze nachten gehad omdat je wist wat je wilde hebben in het leven.

JE KINDEREN
Jou kinderen zijn mijn kinderen geworden en dat beloof ik aan jou! Je kinderen hebben het vreselijk moeilijk , dit tragisch gebeuren heeft ze helemaal van slag gehaald maar gelukkig krijgen we zoveel hulp en steun van instanties omdat jij een voorbeeld figuur was, omdat jij je best deed, omdat jij een rolmodel was voor vele ,zien we dat er hulp komt van overal, zelf na je dood word er zoveel geregeld omdat jij eem strijder was. Wat ben ik trots …. je kinderen zijn veilig. Je hebt 4 sterke broers en 2 prachtige ouders die er altijd zullen zijn voor je kinderen🤞❤.

Marc en Daphne

Ben zo blij dat jij in Maart 2020 nog ben gekomen naar Nederland, we zijn lekker gaan eten, we hebben gelachen, ik heb je zo een laaste knuffel gegevn niet wetende dat het onze laatste knuffel was😔. Ik kon je altijd bellen of appen je stond altijd klaar om mij te helpen of met me te praten . We waren zo druk met ons leven maar maakte wel tijd om elkaar ff te spreken of te appen en ben dankbaar voor de band die wij hebben gehad. Zoveel geheimen die ik met jou heb gedeeld en je het voor je zelf heb gehouden.you are my super star!❤

MOORDENAAR

Het gaat mijn verstand te boven , we hebben aan 1 tafel gegeten, we hebben de laatste tijd zovaak gesproken aan de telefoon , blijkbaar was het niet goed genoeg. Ik stond ook klaar voor je al belde je mij in de ochtend wakker. Ga jij mij nu op zo een manier bedanken?? Was er geen andere optie? Is je ziel zodanig gekrenkt waardoor je dit alles beraamd hebt. Ik ben heel erg teleurgesteld in jou! Je had ook jou goeie kant maar dit wat ons als gezin en familie is overkomen, een vaderdag die wij nooit zullen vergeten, een zondag die nooit het zelfde zal zijn. Zelf na de dood van mij zus heb je mij spraak berichten gestuurd.

overleden zus ParamariboLeek net op een droom, leek zo onwerkelijk. Mijn zus gaf jou kansen, ze heeft jou ook zoveel geleerd , ze heeft altijd geprobeerd je mee te trekken in een positieve richting, ze heeft jou zelf in jou moeilijke periode niet in de steek gelaten . Ik wil geen haat en wrok tegen jou opwekken ik vergeef jou omdat ik mij en me familie alle rust gun maar weet dat dit jou je hele leven lang zal knagen, dag en nacht. Onschuldige kinderen en mensen die nu hun leven moeten aanpassen om een lafaard en MOORDENAAR die zijn emoties en echo niet aan de kant kon zetten.

Hoop dat het mij lukt om naar Suriname te komen en je te brengen naar je laatste rust plaatst 😞🙏
Want als het niet kan gaat mij verschrikkelijk pijn doen💔

Rust in vrede mijn lieve zus!

I will not let you down❤

Repost van Marc Hoft