Breaking nieuws! 9de dode in Suriname

Helaas hebben we vandaag ook slecht nieuws om aan u door te geven. er is helaas weer iemand overleden! Het aantal staat nu op 9. We hadden eerder  goed nieuws!! 26 zijn weer beter! We wensen de nabestaanden veel sterkte toe.

[quads id=1]

Er zijn nu in totaal 319 positieve cases in Suriname. Er zijn nog 178 mensen ziek op dit moment, 132 mensen zijn dus genezen en 9 personen zijn helaas overleden!!!

[quads id=1]

Lieve mensen, laten we samen blijven vechten tegen de ziekte. De maatregelen zijn een beetje versoepeld, maar blijf binnen als het niet anders kan en hou afstand. Het virus is nog namelijk steeds in ons land.

[quads id=1]

We wensen alle zieke mensen in Suriname heel veel beterschap toe. Het komt goed! Bekijk de video met tips als u die nog niet hebt gezien. Geef het door aan anderen!

[quads id=1]

besmetting Suriname

Lobi yu srefi 🏠

Suriname besmettingen

[quads id=1]

Bekijk hier de video met extra informatie omtrent onze veiligheid

Later meer info tijdens de reguliere persconferentie

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland