‘Bonuman’ Maikel uit Suriname brengt 20-jarige naar pension omdat zijn ‘winti’ dat heeft gezegd

politie Suriname
Een 20-jarige vrouw met gezondheidsproblemen was radeloos en wendde zich tot een zogeheten ‘bonuman’. De 38-jarige Maikel uit Suriname zou een luku voor haar doen

[quads id=1]

Zijn winti bracht haar naar een pension en dwong haar om omgang met hem te hebben anders zouden de jorka’s haar vermoorden. Dit gebeurde helaas niet maar 1 keer. Lees het uitgebreide politiebericht en laat het meteen een waarschuwing zijn voor andere hulpzoekenden: Voorzichtig!!!

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Vermoedelijke misbruiker aangehouden door Het Regio Bijstand Team Paramaribo. De 38-jarige Maikel B. is op vrijdag 12 juni door leden van het Regio Bijstand team Paramaribo (RBTP) opgespoord en aangehouden ter zake intiem misbruik, feitelijke aanranding en bedreiging met een misdrijf.

Bonuman

Een 20- jarige vrouw deed op vrijdag 5 juni aangifte bij de politie van het bureau Leiding 9a tegen de “bonuman” Maikel,B. Volgens verklaring van het slachtoffer heeft zij gezondheidsproblemen. Toen doktershulp niet het gewenste resultaat bij haar opleverde besloot haar moeder haar voor een “ kot luku” te brengen naar haar oom de “bonuman” Maikel.

Deze “kot Luku” was de basis voor andere rituelen waarbij het slachtoffer en haar moeder gebracht werden naar een begraafplaats. Op de begraafplaats liet Maikel het slachtoffer en haar moeder beloven dat zij niemand iets zouden vertellen over handelingen gepleegd door hem naar het slachtoffer toe in verband met haar genezing.

[quads id=1]

Naar een pension

De dag na het bezoeken van de begraafplaats belde Maikel het slachtoffer op met de mededeling dat zijn “winti” hem de boodschap had gebracht dat hij haar thuis moest ophalen om met haar alleen iets te bespreken. Hij haalde het slachtoffer op en bracht haar naar een pension alwaar hij het slachtoffer te kennen gaf dat zijn ”winti” hem had opgedragen om omgang met haar te hebben. Toen het slachtoffer weigerde kreeg Maikel “winti” waarbij die “winti” haar voorhield dat de “ jorka’s ” die op die bewuste begraafplaats rond dolen, haar om het leven zouden brengen als zij niet met Maikel naar bed zou gaan.

Daarnaast bedreigde die “winti” van Maikel haar ook met een rumfles zeggende dat hij haar daarmee op het hoofd zou slaan als zij niet toe gaf aan zijn verlangen. Het slachtoffer liet Maikel toen zijn lust op haar botvieren. Nadat Maikel haar misbruikt had bracht hij haar weer naar huis.

De volgende dag belde hij haar weer op met het verhaal dat zijn “winti” hem gezegd had dat zij in zes verschillende straten in haar buurt moest gaan om zand te nemen. Terwijl zij daarmee bezig was stopte Maikel in een auto naast haar en bracht haar onder dwang naar een andere pension waar hij haar weer misbruikte.

[quads id=1]

Nadat het slachtoffer thuis was afgezet vertelde zij haar familie wat Maikel haar misdaan had. De familie spoorde het slachtoffer aan om gelijk aangifte tegen Maikel te doen hetgeen zij ook deed op vrijdag 5 juni.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

Op vrijdag 12 juni werd Maikel aangehouden door het RBTP en overgedragen aan de collega’s van bureau Leiding 9a. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het strafrechtelijk onderzoek, in verzekering gesteld door de politie.

Bron: Politie Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland