Veel verdriet om dood 33-jarige Daphne Hoft uit Paramaribo – foto’s en video’s

overleden Paramaribo

Een hardwerkende moeder en succesvolle vrouw, op wrede wijze uit het leven gerukt

De wrede dood van Daphne Hoft heeft de gemeenschap in Paramaribo diep geraakt. Velen blijven vol vragen en met verdriet achter. Haar ex schoot haar door het hoofd! velen delen hun herinneringen aan haar op social media.

Hoft werkte als douanebeambte maar was ook werkzaam als kapster. Ze was een bekend gezicht in de samenleving. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent haar dood en haar werk. Kijk naar de vele gedeelde foto’s, condoleances en video’s. Daphne laat twee kinderen achter we wensen hen in het bijzonder heel veel kracht en sterkte toe.

Daphne Hoft

Vermoord op de leeftijd van 33 jaar. Zij laat 2 kinderen achter

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Douanekorps in diepe rouw door moord op collega. Douaneambtenaren zijn in diepe rouw gedompeld door het heengaan van hun collega Daphne Hoft (33). Zij is zaterdagavond in haar hoofd geschoten door haar ex-partner Afton Plein. Haar lichaam is in een auto aan de Baikoetoestraat in het ressort Munder aangetroffen.

In de 26 jaar dat ik hier werkzaam ben, is dit nog nooit gebeurd”, reageert Joyce de Vlugt, voorzitter van de Douanebond, tegenover de Ware Tijd. Ze herinnert zich nog toen Hoft in 2011 in dienst trad. “Ze was een flinke, leergierige, hardwerkende jonge vrouw en een doorzetter. Het was iemand met wie je prettig kon werken en ze was geliefd binnen de organisatie.” De bond wil een plechtige begrafenis met korpseer.

Hoft laat twee tienerkinderen, een zoon en dochter uit een vorige relatie, achter.

Lees hier het volledige bericht geschreven door Gilliamo Orban op DWT Suriname

Bekijk hier de gedeelde foto’s en video’s:

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland