Teller weer gestegen in Suriname – video persconferentie Geen 14 dagen verplichte quarantaine voor mensen uit Nederland

Suriname besmettingen
Helaas, er zijn weer zieken bij gekomen! In totaal hebben we nu 319 positieve cases in Suriname.  205 zieken, 106 mensen zijn gelukkig genezen en 8 personen zijn helaas overleden!!!

[quads id=1]

Mensen uit Nederland zijn niet meer verplicht om 14 dagen in overheids quarantaine te gaan! Bekijk nu hier de live video van de persconferentie met heel veel belangrijke informatie. Het is nu nog gaande. De deskundigen beantwoorden een heleboel vragen uit de samenleving. Tevens gaan ze in op de screening die zal worden uitgevoerd. Niet iedereen in Suriname snapt wat er allemaal gebeurt. Ze horen Covid-19, coronavirus en mensen gaan dood. Maar wat is het eigenlijk? Soms is het moeilijk om uit te leggen.

[quads id=1]

Verpleegkundigen uit Suriname

Drie verpleegkundigen uit Suriname leggen in het Saramaccaans en Javaans uit wat er precies gaande is in ons land. En wat deze ziekte inhoudt en hoe je jezelf kan beschermen. Bekijk de video’s en geef het door aan iedereen zodat men op de hoogte is.

Covid-19 teller in Suriname

[quads id=1]

overleden Suriname

Bekijk hier de video van de persconferentie:

Bekijk hier de video’s met de extra uitleg gegeven door verpleegkundigen in Nederland. Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland