Roué Verveer haalt bijna 50.000 euro op voor Suriname – en komt met nieuwe Surinaams gesproken show – video’s

verveer Suriname
Roué Verveer en zijn crew zijn goed bezig! We zijn heel erg trots op hen. Met de social media oproep ‘Deel met Suriname’ hebben ze tot nu toe bijna  €50.000 opgehaald

Deze zomer komt hij met een fantastische COVID-A-TORI show. In het Surinaams. Het gaat over de coronacrisis en zijn persoonlijke ervaringen. Een deel van de opbrengst is ook voor Suriname!

Tickets zijn al verkrijgbaar. Wees er snel bij want een deel is al uitverkocht! Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de video’s van het project in Suriname. Hij heeft onlangs een ook leuke video gedeeld over Nederlandse scheldwoorden. Let op de video bevat krachttermen. Maar een beetje lachen is gezond!  Deel met iedereen. Samen staan we sterk.

Show in Nederland

Een deel van de opbrengst van COVID-A-TORI gaat naar het initiatief ‘Deel met Suriname’, om Surinamers die hard getroffen zijn door de coronacrisis te helpen, meldt de cabaretier op Instagram.Dit schreef de Surinaamse Caberatier uit Nederland op Instagram:

Nieuwe show

Attentie‼️Attentie‼️
A San ow bossss baka🇸🇷. Ik kom in deze bijzondere Corona tijd met een Surinaams gesproken stand-up comedy special genaamd “Covid-A-Tori”🇸🇷. Wij kunnen deze zomer niet op vakantie naar Suriname en ik kan mijn shows niet doen in het theater. Dat is ongebruikelijk. En ongebruikelijke situaties vragen om creatieve oplossingen! “Covid-A-Tori” is dit keer geen show in de theaters, maar op kleine, intieme locaties waar ruimte is voor 30 mensen‼️

Kom lachen om alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen maanden en steun hiermee ook het goede doel. Ik doneer een deel van mijn opbrengst aan de Gofundme campagne ‘Deel met Suriname’. Deze campagne is erop gericht om arme mensen in Suriname die hard zijn getroffen door de Corona crisis te helpen. Toomler heeft laten weten dit initiatief te steunen en zal de volledige winst van de shows doneren. Met een sociale media oproep heeft Roué tot nu toe al €45.000 opgehaald.

De shows waar nu kaarten voor kunnen worden gekocht:
3 juli – De Zaalon, Almere (19:30)
3 juli – De Zaalon, Almere (22:30)
19 juli – Toomler, Amsterdam
26 juli – Toomler, Amsterdam
2 aug – Toomler, Amsterdam

Tickets zijn verkrijgbaar via www.roueverveer.nl. Geef het door aan iedereen!

Video’s

Bekijk hier een leuke video van hem over Nederlandse scheldwoorden:

Er is inmiddels al bijna 50.000 euro opgehaald voor Suriname: U kunt nog steeds doneren. Klik hier