Onze 37-jarige broeder Jason Pinas uit Suriname is overleden

overleden Suriname
Hij was soms heel stil maar wanneer hij moest prediken had hij altijd een hele goede boodschap. Een man van God

Een zeer droevig bericht van overlijden. Bij deze maken bestuur en leden van Gemeente de Kandelaar in Suriname bekend dat Jason Pinas uit Suriname is overleden. Hij is slechts 37 jaar geworden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en om de overige foto’s te bekijken en om de condoleance te lezen. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle leden van de gemeente, zijn vrouw, kinderen en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit jonge verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Overleden

[quads id=1]

Jason Ernst Pinas

In de leeftijd van 37 jaar

Jason Pinas, een jonge man die ik heb leren kennen op Hebron training centre. Hij was voor 1 jaar mijn kamergenoot. Ik heb veel van hem geleerd. Ik heb  gezien dat hij echt van God houdt. Hij was soms heel stil maar wanneer hij moest prediken had hij altijd een hele goede boodschap. Hij is nu bij de Heer en ondanks veel mensen hem gaan missen, is dat een troost. Zijn bediening was kort, maar een groot impact heeft hij toch kunnen maken in vele mensen levens. Laten we zijn vrouw en kids en familie gedenken in gebed en waar we kunnen hun ook bemoedigen en troosten.

~ Michael Libby ~

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland