GEEN coronadoden in Nederland vandaag – 69 besmettingen bijgekomen

rivm Nederland
Goed nieuws uit Nederland! Voor het eerst in 3 maanden zijn er NUL doden genoteerd. Let wel: doden van mensen die besmet zijn met het coronavirus. Het gaat dus ontzettend goed in Nederland! Dat mag gezegd worden.

[quads id=1]

Er zijn wel bijna 70 nieuwe besmettingen bijgekomen maar dat aantal is ook extreem laag te noemen. Nederland is ready om weer normaal door het leven te gaan. Maar wat is normaal?

[quads id=1]

Mag oma haar kleindochter ooit weer knuffelen? Durf je nog normaal te hoesten in een restaurant? Of kunnen we ooit nog een lekkere pokoe geven en ‘rije rije rije in je wagentje’ dansen? Komen die tijden ooit nog terug? Wat denk jij?

Corona in Nederland

[quads id=1]

Het RIVM meldt vandaag nul doden als gevolg van het coronavirus. Het totaal aantal bij het RIVM gemelde coronadoden blijft daarmee op 6090. Gisteren werd nog één overlijden als gevolg van het coronavirus gemeld.

Besmettingen

[quads id=1]

Bij het RIVM zijn ook twee ziekenhuisopnames gemeld. Daarmee zijn 11.851 mensen opgenomen (geweest) in het ziekenhuis. Ook zijn er 69 besmettingen bijgekomen. Bij 49.658 is het virus nu vastgesteld.

rivm Nederland

RIVM
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland