Vrouw en man beschoten in Paramaribo – vrouw overleden – politie Suriname pakt verdachte op

0

Vreselijke berichten uit Suriname. Een jonge vrouw is dood aangetroffen in een auto te Paramaribo. Ze had een schotwond in haar hoofd. Er is ook een jongeman neergeschoten

De politie heeft zojuist de vermoedelijke schutter aangehouden aan de Coesewijnestraat. Het zou gaan om een bekende bodybuilder uit Suriname (foto) Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Erg heel erg. Wat geeft een man het recht een een vrouw haar leven te nemen? NIETS!!! Sterkte aan de nabestaanden van de jonge vrouw.

Jonge vrouw om het leven gebracht; verdachte aangehouden. Het ontzielde lichaam van een jonge vrouw is op zaterdagavond 20 juni aangetroffen in een voertuig in de Baikoetoestraat. Het lijk vertoonde een schotverwonding in het hoofd.

In verband met deze levensberoving is een zekere A.P. op zondag 21 juni aangehouden door leden van het Recherche Bijstand Team Paramaribo(RBTP). Hij is aangehouden op een locatie in de Coesewijnestraat. Bij hem is een vuistvuurwapen met scherpe patronen aangetroffen en in beslag genomen.

De politieambtenaren van het RBTP hebben A.P. en het wapen voor nader onderzoek overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Het vermoeden bestaat dat A.P. de jonge vrouw heeft doodgeschoten. Hij heeft daarnaast ook een jonge man geschoten in diens been. Dit slachtoffer is buiten levensgevaar.

A.P. zal worden voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie zal besloten worden of hij, hangende het onderzoek, wel of niet in verzekering zal worden gesteld. Nadere berichten volgen.

politie Paramaribo

Foto binnengekomen via Facebook

Bron: Politie Suriname

Jonge vrouw om het leven gebracht; verdachte aangehouden


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.