Dronken Juspol Ambtenaar op feestje te Paramaribo tijdens lockdown – politie Suriname

feestje Suriname
Een bezopen ambtenaar, werkzaam op het Ministerie van Justitie en Politie bevond zich op een druk verjaardagsfeestje in Paramaribo. TIJDENS DE LOCKDOWN. Toen de politie het feest wilde stoppen ging hij ook nog tekeer. Ze hebben hem meegenomen

[quads id=1]

Dit is bijna niet te geloven? We zitten in een total lockdown en toch gaan mensen feestjes vieren? Snappen mensen wel hoe ernstig de situatie is? Als de cijfers straks weer omhoog gaan, kunnen we toch niet het Covid-management team de schuld geven? Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Het zijn de hardhorende mensen die ons in de problemen brengen.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Politie Uitvlugt Paramaribo stopt “private party”, De politie van het bureau Uitvlugt heeft op maandagavond 15 juni opgetreden bij een “mall” (winkelcentrum) in hun werk ressort.

Mall

In deze “mall” bevindt zich een ruimte waarin gefeest kan worden. Op die bewuste maandagavond was een verjaardag fuif gaande in die ruimte. De politie trof een grote groep feest vierende mensen ter plaatse aan.

[quads id=1]

Op bevel van de politie verlieten de feestvierders de locatie. Een man die sterk onder invloed van alcohol verkeerde ging tekeer tegen de politie ambtenaren. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politie bureau.

Juspol

De man in kwestie blijkt als ambtenaar werkzaam te zijn op het Ministerie van Justitie en Politie. De politie heeft een rapport opgemaakt tegen deze ambtenaar.

[quads id=1]

Gestraft worden

Dat rapport zal doorgestuurd worden naar zijn diensthoofd. Het is te verwachten dat hij disciplinair gestraft zal worden.

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland