Aantal positieve testen gestegen naar 293 Vandaag 8ste dode in Suriname – Morgen wordt het volk toegesproken

overleden Suriname
Breaking nieuws – Het houdt maar niet op. Het aantal besmetting met het coronavirus is zojuist weer omhoog gegaan.  Eerder vandaag werd bekend dat er een 8ste dode is gevallen. Het aantal doden is de afgelopen week erg snel gestegen. Gelukkig is ook een groot aantal genezen verklaard.

[quads id=1]

Er zijn nu in totaal 293 positieve cases in Suriname. Er zijn 213 mensen ziek op dit moment, 72 mensen zijn genezen en 8 personen zijn helaas overleden!!!

[quads id=1]

Persconferentie

De persconferentie van vandaag, vrijdag 19 juni 2020, gaat niet door en wordt verschoven naar maandag 22 juni. Als het goed is komt de president MORGEN met een belangrijke statement voor het volk! Geef het door aan een ieder! We wensen alle zieken veel beterschap toe en sterkte aan alle nabestaanden van de overledenen.

[quads id=1]

Pakketten

Vandaag is er weer een start gemaakt met de uitgifte van de Covid-19 noodpakketten. Het lijkt erop dat het weer niet zo is gegaan zoals het zou moeten. Thuisbezorging lijkt de enige optie die overblijft want dit kan nooit de bedoeling zijn, Gezien de huidige situatie in ons land is het gewoonweg niet veilig.

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

De persconferentie van vandaag, vrijdag 19 juni 2020, gaat niet door en wordt verschoven naar maandag 22 juni a.s. Houdt u daar rekening mee en geef het door aan een ieder

besmettingen Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland