Onze fantastische moeder Joyce Gorré is overleden in Suriname – foto’s video uitvaartdienst

overleden Suriname
Het verdriet van onze moeder veroorzaakt een leegte die met geen pen te beschrijven is

Hierbij maken de verdrietige maar dankbare kinderen mede namens de families Tevreden, Mormon, Ligeon, Gorré, Wong-Loi-Sing, Grep, Klaverweide en Eersteling het verdrietige bericht bekend dat hun moeder Joyce Gorré is overleden in Suriname

[quads id=1]

U krijgt de gelegenheid om een laatste groet uit te brengen. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de aanpassingen conform de geldende Covid-19 maatregelen. En bekijk de overige gedeelde foto’s. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

De leegte zonder jou is met géén pen te beschrijven.

De leegte zonder jou zal altijd bij ons blijven.

Maar veel fijne herinneringen verzachten onze smart.

Voorgoed uit ons midden maar voor altijd in ons hart.

Met diep leedwezen maar zeer dankbaar voor haar onvoorwaardelijke liefde en wat zij voor ons heeft betekend maken wij bekend dat na een kort ziekbed van ons is heen gegaan onze “Tina Shining Star” op 5 juni 2020 onze moeder, grootmoeder en overgrootmoeder, schoonmoeder, zus, nicht, tante en peetmoeder.

Joyce Cynthia Gorré

Geboren Suriname 21-3-1946
Overleden Suriname 5-6-2020

Er is gelegenheid om afscheid te nemen en om een laatste groet te brengen aan Joyce Cynthia Gorré op: zaterdag 20 juni 2020 tussen 16:00 uur – 17:00 uur te Mariusrust. Ingang Dokter Sophie Redmondstaat te Paramaribo te Suriname

De familie vraagt u om een erehaag te vormen volgens de COVID-19 regels voor u en onze veiligheid. U mag afscheid nemen en uw laatste groet brengen met maximaal 2 personen tegelijkertijd, daarna geeft u de ruimte aan de overige belangstellenden.

[quads id=1]

Wij willen eenieder bedanken voor hun belangstelling, de bloemen en alle lieve teksten en woorden die wij als een enorme steun hebben ervaren.

Namens:

Patrick Tevreden: kinderen en kleinkinderen

Diana Mormon: kinderen en kleinkinderen

Bryan Ligeon en Ron:

Familie Gorré,

Familie Wong-Loi-Sing,

Familie Grep,

Familie Klaverweide,

Familie Eersteling,

[quads id=1]

Bekijk hier de video van de uitvaartdienst:

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland