Breaking nieuws – 74 mensen genezen – helaas ook weer een dode in Suriname – video

Suriname overleden
Vreselijk nieuws weer. Er is wederom een coronadode te betreuren in Suriname. We staan nu op 7!! We hebben ook goed nieuws!! Ook zijn weer heel wat mensen genezen! Dat is zojuist zichtbaar geworden op de teller van de officiële Covid-19 website.

[quads id=1]

Er zijn nu in totaal 261 positieve cases in Suriname. Er zijn 182 mensen ziek op dit moment, 74 mensen zijn genezen en 7 personen zijn nu helaas overleden!!! We wensen de nabestaanden heel veel sterkte!!!

[quads id=1]

Lieve mensen, laten we samen blijven vechten tegen de ziekte. Zoals jullie zien moeten we het echt wel serieus nemen! Blijf zoveel mogelijk binnen.  Bekijk de belangrijke video met COVID-19 TIPS VAN DRS. AMAR RAMADHIN. Deel het met iedereen. Zodat ze allemaal weten we gezond kunnen blijven.

[quads id=1]

Er is helaas weer een dode gevallen in Suriname. Kijk vanavond naar de persconferentie. Die begint om 1600 uur

[quads id=1]

Suriname overleden

Lobi yu srefi 🏠

Suriname besmettingen

[quads id=1]

Bekijk hier de video met extra informatie omtrent onze veiligheid

Later meer info

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland