37.278 nieuwe besmettingen binnen 1 dag geconstateerd in Brazilië – video’s buurlanden van Suriname

besmettingen Suriname
Suriname heeft inmiddels al veel meer coronavirus besmettingen dan Guyana. Maar daar is het aantal doden al opgelopen naar 12

Het coronavirus maakt heel veel slachtoffer bij onze buren. Elke dag komen er meer besmettingen bij. In Brazilië zijn er in 1 dag nog nooit zoveel besmettingen bijgekomen. Namelijk meer dan 37.000!! 1338 doden zijn erbij gekomen. 45.456 mensen met het virus zijn in totaal overleden. Er zijn nu bijna 1 miljoen besmettingen in het land.

[quads id=1]

Nieuwe besmettingen

Vandaag zijn er 133 nieuwe besmettingen bijgekomen in Frans Guyana en in Guyana zijn er vandaag 12 nieuwe besmettingen bijgekomen. Bekijk het bericht en de nieuwe video’s omtrent de 3 buurlanden van Suriname. De meest video’s van Frans Guyana zijn in het Frans, maar u krijgt toch een beeld van de ernstige situatie daar. Geef het door aan anderen.

[quads id=1]

Buurlanden van Suriname

Er waren nooit eerder zoveel besmettingen in Brazilië op één dag. Er werden gisteren in Brazilië 37.278 corona besmettingen geconstateerd. Dat is het hoogste aantal in één dag in het land sinds de uitbraak van de crisis. Het totale aantal besmettingen in Brazilië nadert inmiddels de miljoen. Er zijn nu 934,769 bevestigde gevallen.

buurlanden Suriname

President

[quads id=1]

Het dodental in Brazilië is opgelopen naar meer dan 45.000. Gisteren overleden er 1338 mensen aan de gevolgen van het coronavirus. President Jair Bolsonaro blijft zeggen dat de corona maatregelen opgeheven moeten worden omdat die ‘grote schade toebrengen’ aan de Braziliaanse economie.

Video’s

Bekijk hier wat nieuwe video’s over de situatie in de 3 buurlanden van Suriname

[quads id=1]

Guyana heeft vandaag 12 nieuwe gevallen van COVID-19 geregistreerd, wat het totaal op 171 gevallen brengt

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro beschreef coronavirus ooit als een “kleine griep”. Het is nu een gezondheidscrisis geworden voor zijn land. Brazilië heeft het op één na hoogste aantal sterfgevallen als gevolg van COVID-19 ter wereld.

‘Hug curtain’ allows elderly safe cuddles from Covid-19 isolation at Brazil nursing home

De meest video’s van Frans Guyana zijn in het Frans, maar ook als u het niet verstaat kunt u een goed beeld krijgen van de ernstige situatie daar. Geef het door aan anderen.

Frans Guyana werd tijdens het weekend opnieuw opgesloten

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland