13-jarige treft broertje dood aan in goot – politie Suriname

politie Suriname overleden

Hij liep stiekem achter de andere kindjes aan het huis uit. Mama had geen idee dat haar baby op straat was. Hij was pas 1 jaar een 3 maandjes oud. Zijn oudere broer trof hem aan in de goot

[quads id=1]

Lees hier het officiële politie bericht omtrent de dood van een jongetje van 1 Hij is verdronken in een goot vlak bij zijn huis. Bekijk tevens de identiteitsgegevens van het slachtoffertje. Wij van FamilieNieuws wensen zijn mama en in het bijzonder zijn grote broer heel veel sterkte met dit verlies. Zo iets vergeet hij zijn leven lang niet meer.

[quads id=1]

Politie Suriname

Peuter verdrinkt in een goot. De één jaar en drie maanden oude Chaciro, Masade is op maandagmiddag 15 juni in een goot verdronken. Dit incident vond plaats te Albina in het district Marowijne.

Spelende kinderen

[quads id=1]

Uit het politie onderzoek is naar voren gekomen dat kinderen buiten op een woonerf speelden. Op een gegeven moment gingen de spelende kinderen de straat op. Daarbij hadden zij niet door dat de peuter Chaciro achter hun aan liep. Chaciro moet toen in een goot zijn gevallen. Chaciro’s moeder was bezig in huis en wist ook niet dat hij op straat was gegaan.

In de goot

[quads id=1]

Op een gegeven moment keek de moeder uit naar haar zoontje maar zag hem nergens op het erf. Zij sloeg alarm en men begon Chaciro te zoeken.
Chaciro’s 13-jarige broer trof hem liggend in de goot aan. Chaciro leek buiten bewustzijn te verkeren.

Hij was al overleden

[quads id=1]

Hij werd met spoed naar een RGD polikliniek gebracht, alwaar de dokter hem begon te reanimeren zonder het gewenste resultaat. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Chaciro afgestaan aan zijn nabestaanden.

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland