Vishal uit Suriname misbruikt zus van ex in bijzijn van andere zus

zus Suriname

Ze liet de deur open en ging even naar de buren. Haar zusjes waren binnen aan het slapen. Haar ex drong de woning binnen met een mes en bedreigde 1 van de zussen.

[quads id=1]

Ze moest onder dwang met hem naar bed! De politie heeft hem aangehouden en Vishal heeft een volmondige verklaring afgelegd. Wat een akelige vent!!! Bekijk het bericht voor meer informatie.

Zussen in Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Vrouw intiem misbruikt door ex-zwager. De 24-jarige N.D. is in de woning van haar zus misbruikt door haar ex-zwager Vishal S. (31).

[quads id=1]

Vishal

De man is intussen aangehouden door de politie en heeft een volmondige bekentenis afgelegd. Het strafbare feit is in de nacht van vrijdag op zaterdag gepleegd te Sophia’s Lust in Suriname. Vishal S. drong het huis waar zijn ex-vrouw woont, iets na middernacht binnen. De voordeur was niet op slot omdat zijn ex bij de buren was.

[quads id=1]

In de woonkamer sliepen twee zussen van de vrouw. Onder bedreiging van een mes heeft de verdachte N.D. misbruikt, waarna hij de benen nam. De politie werd gealarmeerd en kwam ter plaatse voor onderzoek.

Hij is aangehouden

[quads id=1]

Vishal S. werd zaterdagavond opgespoord en aangehouden. De man heeft tijdens het verhoor toegegeven het strafbare feit te hebben gepleegd. Hij is in verzekering gesteld. Vishal S. en zijn ex zijn al enkele maanden uit elkaar. De politie van Kwatta is belast met het onderzoek.

Bron: De Ware Tijd Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland