Breaking nieuws – Besmettingen fors gestegen naar 261 – video persconferentie

0
Er zijn vanavond ineens een hoop besmettingen bijgeschreven.  Dat is zojuist zichtbaar geworden op de teller van de officiële Covid-19 website. Geen goed nieuws dus.

Video – Bekijk hier de video van de zojuist gehouden persconferentie voor het geval u dit niet had gezien.

Er zijn nu in totaal 261 positieve cases in Suriname. Er zijn dus 207 mensen ziek op dit moment, 48 mensen zijn genezen en 6 personen zijn helaas overleden!!! Lieve mensen, blijven jullie je aub aan de regels houden. Alleen samen kunnen we vechten tegen dit virus. Blijf sterk

Let op lieve mensen: Samen kunnen we dit virus echt wel aan. We snappen dat het soms een beetje stress kan veroorzaken. Maar vergeet niet: samen staan we sterk

besmettingen Suriname

Lobi yu srefi 🏠

Suriname besmettingen

Bekijk hier de video met de persconferentie

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.