Video gesprek met DC Yvonne Pinas vanuit RKZ ziekenhuis Paramaribo – Zij is ook besmet

Video – Wie is er allemaal besmet in Suriname? In gesprek met DC Pinas.

Luister  hier naar een videogesprek met Yvonne Pinas. Zij is besmet met het coronavirus. Ze heeft gevochten en gevochten en ze vecht nog steeds. Het is een strijd tussen leven en dood. Het gaat nu wel maar ze is er nog niet.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

De Districtscommissaris van het resort Boven – Saramacca heeft ook besloten om haar verhaal te delen in de media. Mensen zeggen heel wat dingen daarom is het goed om zelf even naar haar te luisteren. Ze vertelt over de behandeling die ze krijgt in het RKZ ziekenhuis te Paramaribo

[quads id=1]

Beterschap

Wij van FamilieNieuws wensen de DC heel veel beterschap toe. En uiteraard veel sterkte met het verlies binnen de familie. Helpen jullie mee met de beterschap wensen? Plaats ze hieronder bij de reacties.

Besmet in Suriname

[quads id=1]

Lees ook: Franse ambassadeur Joly besmet met coronavirus in Suriname – Danielle Veira in quarantaine

ziekenhuis Paramaribo

Dc Yvonne Pinas ligt in het RKZ ziekenhuis te Paramaribo en ze prijst de doktoren en het verplegend personeel. Ze geven alles voor de patiënten en verdienen meer waardering. Ze bedankt hen van harte!! Ze staan elke minuut naast haar bed en helpen haar om het gevecht aan te gaan.

Zus verloren

[quads id=1]

Lees ook: ‘Ik lag in het ziekenhuis in Paramaribo’ – Ervaring van een ex-patiënt in Suriname

Eerder deze maand verloor mevrouw Pinas haar zus. Ook zij was besmet.  De president van Suriname condoleerde de familie en sprak het volk toe. Bekijk hier  het bericht en de video  daarover. Inmiddels zijn er al 5 corona doden in ons land

Herstellende

DC Yvonne Pinas is gelukkig herstellende van het Covid-19 virus. Ze deelde gisteren haar verhaal met de gemeenschap via de STVS. Bekijk hieronder de video daarvan.

Video STVS

[quads id=1]

Lees ook: Video gesprek met DC Jeroe vanuit isolatie hotel te Paramaribo – Hij is besmet en vertelt zelf zijn verhaal

Lees ook: Kolonel Jerry Slijngard ook positief getest – NCCR Suriname – video’s

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland