Onze 26-jarige collega en vriend Ritish Chikhoer uit Paramaribo is zeer tragisch overleden – video uitvaart

overleden Paramaribo
Hierbij maken directie, staf en personeelsleden van Mozart Security Service het trieste en zeer tragische overlijden bekend van hun medewerker en collega Ritish Chikhoer. Hij werd slechts 26 jaar.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal VANDAAG plaatsvinden te Paramaribo. Kijkt u naar de video daarvan. Geeft u het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle collega’s, zijn vrienden en familieleden heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Bekijk hier de indrukwekkende video van de uitvaart:

overleden Paramaribo overleden Paramaribo

[quads id=1]

overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland