Mijn moeder, dochter en collega 48-jarige Patricia Sariman is overleden in Suriname

overleden Suriname
Vanwaar zal mijn hulp komen? Mijn hulp is van de Heer

Directie en personeelsleden van het AZP Suriname en Families Sariman en Zweers maken hierbij het trieste overlijden bekend van Patricia Sariman.  Ze is 48 jaar geworden. Ze was werkzaam als verpleegkundige bij het AZP Paramaribo

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef  het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle familieleden, vrienden, collega’s, in het bijzonder haar dochter Candyce Zweers, heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden

Patricia Sariman

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart. Deze zal vanwege de Covid-19 maatregelen in besloten kring plaatsvinden

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

overleden Suriname overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland