Hoe vraag ik dispensatie aan? Mag ik naar Luchthaven Suriname rijden? video

Suriname luchthaven
‘Bij wie moet ik zijn? Waar kan ik naartoe bellen? Als ik bel nemen ze niet op. Kan ik ook mailen? Heb ik ook recht dispensatie?’ Vele vragen die binnen komen vanuit de gemeenschap

[quads id=1]

De vraag naar dispensatie en hulp is enorm. De telefoonlijnen zijn overbezet en daarom vaak niet bereikbaar. Vandaar dat het Covid managementteam Suriname nieuwe nummers heeft toegevoegd. Bekijk het bericht om de nieuwe nummers en het email-adres te noteren. Tevens wordt er het een en ander uitgelegd over het vervoeren van mensen naar de luchthaven. Lees het bericht goed door en bekijk de video voor extra uitleg van majoor Gwendoline Babel. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Covid Suriname

NII Suriname schreef het volgende: Vraag naar dispensatie blijft groot. Het COVID-19 Managementteam heeft het aantal nummers waarop gebeld kan worden voor het aanvragen van dispensatie uitgebreid. Dispensatie verzoeken kunnen worden gedaan via www.covid-19.sr/dispensatie-aavraag of worden gemaild naar dispensatie@covid-19.sr. Verder kan er gebeld en of een app worden gestuurd naar de volgende nummers: 7238840, 8133270, 8136426, 8134230, 8428085, 8428086.

Majoor Babel

Deze informatie deelde majoor Gwendoline Babel, onderdirecteur van het Directoraat Nationale Veiligheid en lid van het COVID-19 Managementteam tijdens de reguliere COVID-19 persconferentie van 15 juni 2020.

[quads id=1]

Indienen van de hard copy van de dispensatie aanvraag kan op het Kabinet van de President van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot en met 12:00 uur, als u uw dispensatie dezelfde dag wilt ontvangen. Uw dispensatie kan worden opgehaald tot 17:00. Voor dringende vragen kan er tot 22:00 uur worden gebeld.

Badges voor personeel

Suriname luchthaven

Ook doet het COVID-19 Managementteam een dringend beroep op alle bedrijven, stichtingen en overheidsinstellingen om badges voor hun personeel te maken. Voor zulke instellingen kan er dan een algemene dispensatie brief worden opgesteld, die wordt gekopieerd door het bedrijf.

Ziekenhuis of luchthaven

[quads id=1]

Voor het vervoeren van personen naar de J.A. Pengel Internationale Luchthaven of een zorg- of ziekeninstelling is het niet nodig dispensatie aan te vragen. “U moet wel kunnen overleggen waarom u zich op dat tijdstip over straat bevindt. Maakt u bijvoorbeeld een kopie of foto van het ticket van de persoon. Doe wat van u gevraagd wordt, dan gaan we allemaal feilloos door deze periode”, zegt majoor Babel.

Video

Bekijk de video van de gisteren gehouden persconferentie. Kijk vanaf minuut 39:37

[quads id=1]

Bron: NII Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland