Enorme schade vakantie oord Colakreek vanwege zware regenval in Suriname – video’s en foto’s

vakantie Colakreek
Het ohzo mooie Colakreek ligt helemaal blank. Alles is onder water! De vakantie hutjes waren helemaal onder water. Ook de weg is gedeeltelijk weg. Sinds gisteren ontvangen we beelden van overstromingen in Suriname.

[quads id=1]

Zware overstromingen. De verslaggever van Radio ABC ging een kijkje nemen. Het betreft tevens het gebied achter Colakreek en Kinderboerderij.
Het gebied is helemaal ondergelopen vanwege zware regenval. Er is veel beschadigd.

[quads id=1]

Kijk en luister mee naar de buurtbewoners. Zij vertellen wat zich hier gisteravond heeft afgespeeld. Wat een ellende. Suriname heeft het al zwaar genoeg! Kijk ook naar de andere video’s en foto’s die we hebben binnengekregen. Deel het met anderen.

Video’s

[quads id=1]

Veel schade in West-Suriname door hevige regenval – ABC Online Nieuws

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland