Distributie steunpakketten tijdelijk stopgezet door Sozavo Suriname – video’s

pakketten Suriname
Het was een triest gezicht. Eigenlijk heel zielig om te zien. Sranangmangs in lange rijen. Bijna boven op elkaar. Te wachten op een pakket. Ze stonden er urenlang. Er was bijna niets te merken van de corona veiligheidsmaatregelen. Het was ook onmogelijk om afstand te houden.

[quads id=1]

Daarom heeft het ministerie van sociale zaken besloten om de distributie van de COVID-19 steunpakketten stop te zetten. Voor nu. Donderdag en vrijdag gaan ze door. Geef het door aan belanghebbenden. Bekijk het officiële bericht vanuit het ministerie voor meer informatie. Kijk ook naar de video’s met de beelden. Jammer zo. Is het niet beter om de pakketten rond te brengen? De mensen moeten toch thuisblijven?

[quads id=1]

Steunpakket Suriname

NII Suriname schreef het volgende: Distributie COVID-19 steunpakketten tijdelijk stopgezet. De distributie van de COVID-19 steunpakketten die vandaag van start is gegaan, is door de minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo), André Misiekaba tijdelijk stopgezet.

[quads id=1]

Laat aangeleverd

Als gevolg van het laat aanleveren van de pakketten, ontstond er op sommige distributielocaties een chaotische situatie. De minister betreurt hetgeen zich heeft voorgedaan en heeft besloten de distributie tijdelijk stop te zetten voor maximaal drie dagen. Donderdag of vrijdag zal de distributie hervat worden.

locaties

[quads id=1]

In de komende dagen zal de distributie geëvalueerd worden met vooral de leverancier die de pakketten laat aanleverde op de verschillende locaties. Vanuit SoZaVo waren de technische zaken in orde. Op sommige locaties zijn de pakketten pas om 17.30 uur aangeleverd, waardoor de mensen ongeduldig werden en de situatie uit de hand dreigde te lopen. Uit ongeduld en frustratie hielden de aanwezigen zich ook niet meer aan de veiligheidsmaatregelen die gesteld zijn vanuit het ministerie van

Video

[quads id=1]

Foto Van Facebook
Bron: NII Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland