Breaking nieuws – Nu 5 coronadoden in Suriname – video persconferentie

overleden Suriname
Breaking nieuws! Er is weer een nieuwe coronadode bij was gekomen. De teller in Suriname staat nu op 5. Het gaat heel snel. Vanmorgen steeg hij nog naar 4!

[quads id=1]

Er zijn nu in totaal 229 positieve cases in Suriname. Er zijn 176 mensen zieken op dit moment, 48 mensen zijn genezen en dus 5 personen zijn helaas overleden!!!

[quads id=1]

Bekijk de video met de zojuist gehouden persconferentie omtrent alle nieuwe ontwikkelingen!! Luister goed, er wordt goed uitgelegd waar de besmettingen vandaan komen en er wordt uitgelegd hoe het komt dat er nu ineens 39 mensen zijn genezen. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Lieve mensen het is van belang dat we ons aan de regels houden. Zoals u ziet is het echt nodig!!!

[quads id=1]

Starnieuws Suriname zegt: Het gaat om een man uit het binnenland die het leven heeft gelaten op de Intensive Care Unit van St. Vincentius Ziekenhuis.
Meer informatie volgt nog. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden veel sterkte toe

Lobi yu srefi 🏠

Suriname besmettingen

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

Bekijk hier de zojuist gehouden persconferentie:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland