Home Redactie

Breaking nieuws – 6de dode in Suriname – Besmettingen ook gestegen naar 236 – video persconferentie

Vreselijk nieuws. Er is weer een coronadode te betreuren in Suriname. We staan nu op 6!! Ook zijn er meer besmettingen bijgekomen. Dat is zojuist zichtbaar geworden op de teller van de officiële Covid-19 website. Wat een domper

Video- Bekijk hier de video van de persconferentie. Deze is nu bezig!

Er zijn nu in totaal 236 positieve cases in Suriname. Er zijn 182 mensen ziek op dit moment, 48 mensen zijn genezen en 6 personen zijn helaas overleden!!! We wensen de nabestaanden heel veel sterkte!!!

Let op lieve mensen: Samen kunnen we dit virus echt wel aan. We snappen dat het soms een beetje stress kan veroorzaken. Blijf sterk!!!

doden Suriname

Er is helaas weer een dode gevallen in Suriname. Straks meer daarover tijdens de persconferentie.

Lobi yu srefi 🏠

Suriname besmettingen

Bekijk hier de video met de persconferentie, Deze is nu bezig:

Kijk via Facebook:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland