Zwarte man in Amerika overleden na 2 politie schoten in zijn rug – update video’s BlackNieuws

Amerika politie
One happy family destroyed!! De politie heeft mijn leven verpest. Dat zegt de vrouw van de 27-jarige afro Amerikaanse Rayshard Brooks. Hij is overleden vanwege 2 politiekogels in zijn rug, dat blijkt uit het autopsierapport.

Bekijk nu hier de nieuwe, uitgebreide en duidelijke video’s van het incident in Amerika. Bekijk tevens de heftige reacties van de bevolking. Let op. Sommige beelden kunnen wreed overkomen

[quads id=1]

Lees de overige trieste woorden van zijn vrouw. De agent die geschoten heeft is inmiddels ontslagen. Is dit een bedrijfsongeval? Was het zelfverdediging of moet het gerekend worden tot doodslag of zelfs moord?

[quads id=1]

Zwarte Man in Amerika

Update uit AD Nederland: Zwarte arrestant in Atlanta overleden aan twee schotwonden in de rug. De zwarte Amerikaan Rayshard Brooks, die vrijdag door een agent werd doodgeschoten bij een fastfoodrestaurant in Atlanta, is overleden aan de gevolgen van twee schotwonden in zijn rug. De kogels beschadigden organen en veroorzaakten een aanzienlijk bloedverlies. Dat blijkt uit het autopsierapport dat door medische onderzoekers zondag is vrijgegeven en waarover diverse lokale Amerikaanse media berichten.

Het Openbaar Ministerie van Fulton County laat weten dat de autopsie deel zal uitmaken van het onderzoek en hoopt medio volgende week een beslissing te nemen over mogelijke aanklachten tegen de betrokken agenten. Volgens het OM moeten nog twee getuigen worden gehoord en wacht het nog op de uitkomsten van andere onderzoeken.

Onderzoek’

[quads id=1]

,,We werken de klok rond om dit onderzoek af te ronden, en ik hoop dat we onze beslissing halverwege de week kunnen aankondigen’’, aldus officier van justitie Paul Howard. Zowel het Georgia Bureau of Investigation, het justitieel onderzoeksbureau van de staat Georgia, als het OM van Fulton County doet onderzoek naar de dodelijke schietpartij.

Ontslag

De politiechef van Atlanta, Erika Shields, nam ontslag na de schietpartij. De agent die ervan wordt verdacht Brooks te hebben doodgeschoten is ontslagen en de andere bij het incident betrokken politieman kreeg administratief verlof.

[quads id=1]

Amerika politie

Het incident leidde zaterdag tot demonstraties in Atlanta. Die liepen aan het einde van de avond uit de hand toen een groep actievoerders het fastfoodrestaurant in brand stak. De politie is op zoek naar de daders en publiceerde foto’s van een gemaskerde, vermoedelijk blanke, vrouw die mogelijk betrokken is bij de brandstichting. Er is een beloning van 10.000 dollar uitgeloofd.

His wife:

[quads id=1]

“My daughter knows that her father is not coming home. My son knows that his stepfather is not coming home,” Miller said. “My little children can feel that their father is not answering to ‘daddy, daddy!'”

Miller said she is doubtful now that police violence against black men will never stop. She said that one of the most heartbreaking things about losing her husband is that now, she feels like a statistic.

“I feel like I’m stuck being a single black parent. I’m being forced to do it by myself. This was not a choice. They took my husband away,” Miller said. “They destroyed my family. No justice will ever get that back. This is another black family being broken.” (wsbtv.com)

Amerika politie

Video’s

Let op sommige beelden kunnen wreed overkomen.

[quads id=1]

[quads id=1]

Bron: AD

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland