Nu 4 coronadoden in Suriname

0
Er circuleerden al sinds gisteren berichten dat  er een nieuwe coronadode bij was gekomen. 

De teller op de officiële Covid-19 website is zojuist inderdaad aangepast. Er zijn nu in totaal 208 positieve cases in Suriname. Dat betekent dat er 195 mensen besmet zijn op dit moment, 9 mensen zijn genezen en 4 personen zijn helaas overleden!!!

De 4e dode zou de besmette Braziliaan die illegaal ons land was binnengekomen. We wachten op de volgende persconferentie voor meer informatie daarover.

Corona in Suriname

Lobi yu srefi 🏠

Suriname besmettingen

overleden Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.