Nu 4 coronadoden in Suriname

overleden Suriname
Er circuleerden al sinds gisteren berichten dat  er een nieuwe coronadode bij was gekomen. 

[quads id=1]

De teller op de officiële Covid-19 website is zojuist inderdaad aangepast. Er zijn nu in totaal 208 positieve cases in Suriname. Dat betekent dat er 195 mensen besmet zijn op dit moment, 9 mensen zijn genezen en 4 personen zijn helaas overleden!!!

[quads id=1]

De 4e dode zou de besmette Braziliaan die illegaal ons land was binnengekomen. We wachten op de volgende persconferentie voor meer informatie daarover.

Corona in Suriname

[quads id=1]

Lobi yu srefi 🏠

Suriname besmettingen

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland