Mijn moeder 53-jarige Carmelita Welles uit Suriname is overleden

overleden Suriname
Vertrouw op God
Ook als je Zijn plannen niet begrijpt

De diep bedroefde dochter Valerie Fris maakt bekend dat haar mama Carmelita Welles is overleden. Ze is 53 jaar geworden en was oma van 1 kleinkind

[quads id=1]

Carmelita was werkzaam bij Stichting Projekten Christelijk Onderwijs Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal vanwege de Covid-19 regels in besloten kring plaatsvinden. Geeft u dat door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle familieleden, collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Ik wil de Here te allen tijde prijzen, bestendig zij Zijn lof in mijn mond. In de Here beroeme zich mijn ziel; laten de ootmoedigen het horen en zich verheugen. Maakt met mij de Here groot, en laat ons tezamen zijn naam verheffen. Ik zocht de Here en Hij antwoordde mij, Hij redde mij uit al mijn verschrikkingen.
Psalm 34: 2-5

Heel dankbaar voor alles wat ze heeft betekend voor ons maken wij bekend dat op donderdag 11 juni 2020 na een moedige strijd van ons is heengegaan in de leeftijd van 53 jaar, onze geliefde moeder en oma:

Carmelita Joan Welles

Zij was werkzaam bij de Stichting Projekten Christelijk Onderwijs Suriname en heeft zo jaren haar krachten gegeven aan het Kinderboekenfestival.

Carmelita was een eenvoudige maar vrolijke vrouw en wij bewonderen haar wilskracht om tot het einde door te strijden. Zij is nu terug bij haar Heer.

Vanwege de Covid-19 regels vindt de teraardebestelling in besloten kring plaats.

Namens haar diepbedroefde dochter en enigst kleinkind:
Valerie Fris en Jaden Kerman

Faith is trusting God even when you don’t understand his plans.

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland