Totaal aantal besmettingen in Suriname nu 196 – 184 active cases –

besmettingen Suriname
Not good Suriname – Het aantal besmettingen is weer gestegen. Er zijn 9 besmettingen bijgeteld vandaag

[quads id=1]

De teller op de officiële Covid-19 website is aangepast. Er zijn nu in totaal 196 positieve cases in Suriname. Dat betekent dat er 184 mensen besmet zijn op dit moment, 9 mensen zijn genezen en 3 personen zijn helaas overleden!!!

Dr. Vreden had aangegeven dat er 17 mensen naar huis mochten. De website zou worden aangepast. Dat is NOG NIET gebeurd. Zijn ze toch niet ‘genezen’ verklaard?

[quads id=1]

Let op. Morgen is ALLES gesloten. TOTAL LOCKDOWN. Houden jullie vol lieve mensen, het is voor een goed doel. We zijn al bijna een week verder. Be good!!! Geef het door aan een ieder. Samen staan we sterk.

Corona in Suriname

[quads id=1]

Lobi yu srefi 🏠

Suriname besmettingen

[quads id=1]

besmettingen Suriname

[quads id=1]

Waar voorheen COVID-19 besmette personen pas na twee negatieve testen naar huis werden gestuurd, zal dat vanaf heden anders worden aangepakt. Dit zei de infectioloog dr. Stephen Vreden tijdens de reguliere persconferentie van het COVID-19 Managementteam.

[quads id=1]

Vreden liet weten dat er op vrijdag 12 juni zeventien personen die in Residence Inn waren afgezonderd, naar huis mochten. Op de covid website zal de teller van het aantal genezen personen worden bijgewerkt. Dat is tot op heden NIET gebeurd!
Lees hier meer over de vernieuwde ontslagprocedure.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland