Meer dan 200 positieve besmettingen in Suriname

Besmettingen Suriname
Breaking nieuws: Het gaat niet zo best hoor. Er zijn nu meer dan 200 positieve besmettingen in Suriname Het aantal besmettingen is weer omhoog gegaan. Er zijn 12 besmettingen bijgeteld vandaag

[quads id=1]

De teller op de officiële Covid-19 website is aangepast. Er zijn nu in totaal 208 positieve cases in Suriname. Dat betekent dat er 196 mensen besmet zijn op dit moment, 9 mensen zijn genezen en 3 personen zijn helaas overleden!!!

Dr. Vreden had eerder aangegeven dat er 17 mensen naar huis mochten. De website zou worden aangepast. Dat is dus NOG NIET gebeurd. Zijn ze toch niet ‘genezen’ verklaard? Zijn ze naar huis gestuurd of niet? Misschien kunnen we daar op de volgende persconferentie antwoord op krijgen

[quads id=1]

Vandaag was ALLES gesloten in Suriname. Het was een echte TOTAL LOCKDOWN. Hoe hebben jullie de afgelopen week ervaren, we zijn benieuwd naar jullie reacties.

Corona in Suriname

[quads id=1]

Lobi yu srefi 🏠

Suriname besmettingen

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland