Acteur Sushant Singh Rajput overleden in India – video’s

Bollywood India
Droevig celebrity nieuws uit Bollywood.
 
Er is alweer een acteur overleden. Sushant Singh Rajput. werd vanmorgen dood in zijn woning aangetroffen.

[quads id=1]

Sushant was pas 34 jaar. Hij heeft zelf een eind aan zijn leven gemaakt. Bekijk het bericht en de vele mooie en trieste video’s voor meer informatie. We wensen de Bollywood fans veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

Acteur Sushant Singh Rajput werd vanmorgen dood aangetroffen in zijn residentie in Bandra in Mumbai. De jonge knappe acteur uit India is 34 jaar oud geworden.

Bollywood India

Hoewel er ‘geen briefje’ is achtergelaten heeft de politie van India bevestigd dat hij zelf een eind aan zijn leven heeft gemaakt. De Bollywood acteur stond bekend om zijn rollen in vele films! Hij begon zijn carrière op televisie en werd met name bekend om zijn rol in in Pavitra Rishta.

[quads id=1]

Premier Narendra Modi uit India deelde een bericht op Twitter omtrent de dood van de jonge acteur. ‘Een slimme jonge acteur is te vroeg weg. Hij blonk uit op tv en in films. Zijn opkomst in de wereld van entertainment inspireerde velen en liet afscheidbare memorabele uitvoeringen achter. Geschokt door zijn overlijden. Mijn gedachten zijn bij zijn familie en fans’, twitterde de premier.

Video’s:

[quads id=1]

Een oudere video over de acteur

[quads id=1]

Bekijk onderstaande video’s over de acteur. geef het door aan belanghebbenden

P.s. Zelfdoding: Neem contact op met uw dichtstbijzijnde specialist in de geestelijke gezondheidszorg als u ondersteuning nodig heeft of iemand kent die dat wel doet. Je hoeft er net alleen voor te staan.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland