26-jarige Ritesh doodgestoken door collega in Paramaribo – politie Suriname

collega Suriname

Hierbij het officiële en zeer uitgebreide politie bericht omtrent de moord en zelfdoding in Paramaribo. De 26-jarige Ritesh is op wrede wijze doodgestoken door zijn collega Nicolaas

[quads id=1]

Nicolaas heeft daarna een verdelgingsmiddel gedronken en is ook overleden. Bekijk het bericht van de politie en bekijk tevens de volledige identiteitsgegevens van de dodelijke slachtoffers. Een wrede daad. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Security guard steekt supervisor neer en neemt daarna verdelgingsmiddel in. De 59-jarige security guard Nicolaas, Puplampu heeft op vrijdagavond 12 juni zijn 26-jarige supervisor Ritesh,Chikoer steken toegebracht met een mes. Na zijn daad heeft Puplampu een verdelgingsmiddel ingenomen. Het slachtoffer Chikoer is vrijdagavond overleden en Puplampu is zaterdagochtend 13 juni overleden.

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Puplampu op post was op een locatie in de Coesewijnestraat. De supervisor Chikoer ging met de pendelbus van het security bedrijf naar Puplampu om hem aan te geven dat hij een andere post moest gaan bemannen. Er ontstond een woordenwisseling tussen Puplampu en Chikoer omdat Puplampu niet naar een andere bewakingspost wilde gaan.

[quads id=1]

Op een gegeven moment leek Puplampu zich neergelegd te hebben aan de opdracht van Chikoer want hij nam plaats in de pendelbus. Chikoer nam ook plaats in de bus. Ter hoogte van de Kasabaholoweg greep Puplampu Chikoer, van achteren, in een wurggreep vast waarna hij Chikoer ettelijke messteken toebracht in onder andere diens hals en bovenlichaam.

[quads id=1]

De busbestuurder die zag wat er gebeurde bracht het voertuig tot stilstand en Puplampu maakte gebruik van die gelegenheid om uit te stappen en weg te vluchtten. De chauffeur reed met Chikoer naar het politie bureau Uitvlugt om de politie te alarmeren over dat wat gebeurd was en om door te geven waar Puplampu woonachtig was. Vervolgens reed hij met Chikoer naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, alwaar Chikoer dezelfde avond het leven liet.

[quads id=1]

Ondertussen reed de politie van Uitvlugt naar de woning van Puplampu om hem op te sporen en aan te houden. Bij het zien van de politie nam Puplampu een verdelgingsmiddel in. De politie verleende slachtoffer hulp door de Puplampu naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te brengen. In de vroeg ochtend van zaterdag 13 juni gaf Puplampu de geest. In opdracht van het Openbaar Ministerie heeft de politie de ontzielde lichamen afgestaan aan de nabestaanden van het slachtoffer en de dader.

Politie Suriname

Security guard steekt supervisor neer en neemt daarna verdelgingsmiddel in.

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland