Steunpakketten kunnen volgende week worden opgehaald in Paramaribo en Wanica

Suriname pakketten
Opgelet. Hierbij extra informatie omtrent de distributie van de Covid-19 steunpakketten in Suriname. Het ministerie van Sociale zaken maakt bekend dat ze hier maandag 15 juni 2020 mee gaan starten in Paramaribo en Wanica

[quads id=1]

Bekijk de officiële brief vanuit het ministerie. Lees hem goed door. U leest bijvoorbeeld op welke dagen de geregistreerden aan de beurt zijn. Tevens kunt u meteen zien waar u de pakketten kunt ophalen.

[quads id=1]

Brief en video

Bekijk de video van de gisteren gehouden persconferentie voor extra uitgebreide informatie hierover. Geef het door aan alle geregistreerden en belanghebbenden zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

pakketten SurinameBekijk hier de video van de persconferentie erover. Kijk vanaf 1:14:53:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland