Steunpakketten kunnen volgende week worden opgehaald in Paramaribo en Wanica

0
Opgelet. Hierbij extra informatie omtrent de distributie van de Covid-19 steunpakketten in Suriname. Het ministerie van Sociale zaken maakt bekend dat ze hier maandag 15 juni 2020 mee gaan starten in Paramaribo en Wanica

Bekijk de officiële brief vanuit het ministerie. Lees hem goed door. U leest bijvoorbeeld op welke dagen de geregistreerden aan de beurt zijn. Tevens kunt u meteen zien waar u de pakketten kunt ophalen.

Brief en video

Bekijk de video van de gisteren gehouden persconferentie voor extra uitgebreide informatie hierover. Geef het door aan alle geregistreerden en belanghebbenden zodat ze op de hoogte zijn.

pakketten SurinameBekijk hier de video van de persconferentie erover. Kijk vanaf 1:14:53:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.