Man te Paramaribo mishandeld, gekapt en bestolen door twee broers en hun nicht

broers Suriname
Een bloederige kappartij op de hoek van de Kwattaweg te Paramaribo

Twee broers hebben samen met een nicht een man op wrede wijze mishandeld. Ze verdenken het slachtoffer van diefstal. Ze hebben op beestachtige wijze het recht in eigen hand genomen. Lees het bericht voor meer informatie. Dat doe je toch niet? Of is dit de enige manier om af te rekenen met zgn dieven?

[quads id=1]

Munder Paramaribo

Suriname Times schreef het volgende: Twee broers aangehouden voor mishandeling. De politie van Munder Paramaribo heeft twee broers, Omar T (23) en Mardjen T (21) aangehouden, omdat zij een ander hebben geslagen. In eerste instantie was ook hun nicht opgepakt, maar zij werd na verhoor heengezonden.

[quads id=1]

Hoek Kwattaweg

De politie kreeg zondag de melding dat een vechtpartij gaande was aan de Nieuwe Charlesburgweg ter hoogte van de Kwattaweg te Paramaribo. Zij trof op de plaats een man met kapverwondingen in zijn onderarm aan. Ook had hij schaafwonden en rode striemen over zijn lichaam, en zijn rechteroog was gezwollen.

Een van de verdachten die de man heeft mishandeld, verklaarde dat hij zaterdagavond zijn auto had geparkeerd nabij de kruising van de Nieuwe Charlesburg- en Kwattaweg. Volgens hem heeft iemand op de bromfiets gepoogd de autoaccu weg te nemen.

[quads id=1]

Bromfiets

Hij ging de bromfietser achterna waarbij die de accu achterliet en kon wegrijden. Van de poging tot diefstal had hij geen aangifte gedaan. Hij had op 5 juni wel aangifte gedaan van inbraak in zijn auto op dezelfde locatie.

Ook bestolen

Toen waren SRD 400, een eindversterker en een rijbewijs weggenomen. Volgens de verdachte heeft hij de dader zondag aan de Nieuwe Charlesburgweg gezien op de bromfiets. Hij herkende de man en reed hem klem. Op dat moment was hij zijn samen met zijn jongere broer, de vriendin van de jongere broer en een nicht. De vriendin heeft niets gedaan.

[quads id=1]

Samen met de nicht

De broers en de nicht vielen het slachtoffer aan en brachten de man met een houwer een kap verwonding toe aan zijn arm. Volgens het slachtoffer hebben de verdachten een tas inhoudende geld en sigaretten van hem weggenomen

Geschreven door TATJANA MUSKIET

Bron: Suriname Times
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland