Buitenlandse man drinkt verdelgingsmiddel nadat hij collega doodsteekt in Suriname

collega Suriname
2 mensen zijn op wrede wijze overleden in Suriname.

Een man is doodgegaan nadat hij meerdere keren gestoken is door een collega. De collega, een buitenlander, heeft daarna een eind gemaakt aan zijn eigen leven.

[quads id=1]

Bekijk het bericht om te lezen wat er is gebeurd. Is toch verschrikkelijk. Het was toch niet nodig om over te gaan op zo een gruwelijke daad?

P.s. Praten over zelfdoding? Ga naar uw huisarts of bel* PCS 477190 of de crisishulplijn 114.

[quads id=1]

Overleden in het ziekenhuis

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Supervisor securitybedrijf overleden aan steekwonden. Een man is vrijdagavond met steekverwondingen aan zijn hals, rug en linkerarm naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) gebracht door collega’s. Korte tijd daarna overleed het slachtoffer aan de opgelopen verwondingen.

[quads id=1]

Buitenlander

De Ware Tijd verneemt dat de overledene supervisor was bij een securitybedrijf in Suriname. Met een pendelbus moest hij enkele collega’s op hun post afzetten. De 59-jarige Nicolas P., een Ghanees, bleek het niet eens te zijn met de plek waar hij de wacht moest houden en kreeg het aan de stok met zijn supervisor. Toen die uitstapte werd hij van achteren gegrepen door Nicolas P. die hem met een scherp voorwerp meerdere keren stak. Na de daad vluchtte de verdachte te voet weg.

[quads id=1]

Pendelbus

De gewonde supervisor werd door de andere collega’s met de pendelbus in allerijl naar de SEH gebracht. De politie van Uitvlugt, die inmiddels op de hoogte was gebracht, begaf zich naar het AZP voor verder onderzoek.

Gevonden

Na verkregen informatie werd Nicolas P. op zijn woonadres aangetroffen. De verdachte bleek een verdelgingsmiddel te hebben ingenomen. Hij werd met de ambulance naar het AZP gebracht, waar hij zaterdagochtend kwam te overlijden. De zaak wordt verder onderzocht.

[quads id=1]

Hulp nodig?

Praten over zelfdoding? Ga naar uw huisarts of bel* PCS 477190 of de crisishulplijn 114.

* van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 15 uur

Bron: De Ware Tijd Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland