Totaal aantal besmettingen in Suriname weer gestegen naar 169 in Suriname – 158 active cases

Suriname besmettingen
P.s. De teller is 1 minuut later gecorrigeerd naar 168 en 157 active cases
Oh nee. Er zijn weer flink wat positieven bijgekomen vandaag! Het totaal aantal besmettingen is zojuist weer gestegen!

De teller op de officiële Covid-19 website is aangepast. Er zijn nu in totaal 169 positieve cases in Suriname. Dat betekent dat er 158 besmet zijn op dit moment, 9 mensen zijn genezen en 2 personen zijn helaas overleden.

[quads id=1]

Er werd al gezegd dat we een stijging konden verwachten maar toch, dit willen we niet. Dit kunnen we straks niet aan! Maar wat doen we eraan?Juist … Thuisblijven!!! Dat is heel belangrijk lieve mensen. Laten we ons samen aan de regels houden!!!  Geef het door aan een ieder.

Corona in Suriname

[quads id=1]

Blijf thuis. Het moet niet zoveel stijgen want we kunnen dit niet dragen. “rust goed uit, eet gezond, gebruik vitaminen, beweeg op uw erf en houdt binnenruimten geventileerd. Onthouden jullie dat goed!!!

[quads id=1]

Suriname besmettingen

[quads id=1]

Ps de teler is 1 minuut later gecorrigeerd

Suriname besmetting

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland