Ontsnapte moordverdachte uit Guyana betrokken bij roofoverval in Suriname – politiebericht

politie Suriname
Een verschrikkelijke roofoverval in Suriname. Een familie werd overrompeld in hun woning. Een vrouw werd daarbij mishandeld. Ze werd met een hamer op haar hoofd getimmerd

[quads id=1]

1 van de rovers blijkt een gezochte crimineel (foto) uit Guyana te zijn. Hij wordt verdacht van moord. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Is toch erg dat ze naar Suriname vluchten om hier nog meer kwaad te doen?

[quads id=1]

Guyana Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Politie West houdt gewelddadige dieven aan. De recherche van Politie Regio West heeft op donderdag 04 juni drie verdachten met de Guyanese nationaliteit aangehouden en in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Woensdag

[quads id=1]

Het betreft in deze de 21-jarige Krisshaun, D. Kevin,S. (25) en Gordon,L(54). Zij worden verdacht van poging tot diefstal door middel van geweldpleging. De drie mannen worden ervan verdacht dat zij op woensdag 27 mei van dit jaar gepoogd hebben een familie te beroven in het district Nickerie.

Terwijl een van de huisbewoners in de keuken bezig was werd zij plotseling overvallen door een man. De man was het huis binnen gestapt via de openstaande keukendeur. Hij was gewapend met een hamer en sloeg zijn slachtoffer daarmee op haar hoofd. Het slachtoffer begon te gillen met het gevolg dat haar huisgenoten haar te hulp schoten.

Hamer

[quads id=1]

De crimineel met de hamer vluchtte weg samen met nog een andere man die hoogstwaarschijnlijk zijn kompaan was. Op donderdag 4 juni zijn Krisshaun, D. en Kevin,S. aangehouden en op vrijdag 5 juni is Gordon, L. aangehouden door rechercheurs van de afdeling Recherche Politie Regio West.

Ondertussen hebben zowel Krisshaun, D. als Kevin, S. een volmondige bekentenis afgelegd bij de politie. Gordon, L. is inmiddels in vrijheid gesteld.

Gevluchte moordverdachte

[quads id=1]

politie Suriname
Paul, Goriah, De gevluchte crimineel uit Guyana

Vermeldenswaard is dat Kevin gezocht wordt door de Guyanese politie op verdenking van moord. De voor-en familienaam die hij heeft opgegeven bij de Surinaamse politie zijn vals. Hij zei dat hij Kevin, Smit heet terwijl hij ten rechte Paul, Goriah heet. Hij moet zijn ontvlucht uit een strafinrichting in Guyana.

Lees hier meer over de ontsnapte gevangen uit Guyana en bekijk zijn volledige foto.
Bron: Politie Suriname
Foto van kaieteurnewsonline.com
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland