Meer besmettingen en minder doden in Nederland – video over overleden verpleegkundige Charles

Besmettingen Nederland
Het coronavirus eist minder levens in Nederland. Maar het is er nog steeds. Het aantal besmettingen lijkt zelfs een beetje toe te nemen. Er gaan helaas nog steeds mensen dood in Nederland. Ook mensen die werken in de zorg.

[quads id=1]

Een van hen is IC-verpleegkundige Charles Hertel. Hij was gezond en fit. Bekijk de zielige video reportage over hem. De schrik bij zijn collega’s en familieleden zit er goed in

Het RIVM heeft zojuist ook de nieuwe cijfers bekend gemaakt. Er zijn 210 besmettingen bijgekomen vandaag en 9 nieuwe doden. Meer info in het bericht.

[quads id=1]

Video – Nederland applaudisseerde massaal voor ze. Vlaggen gingen voor ze uit en ze worden sinds de corona-uitbraak ‘onze helden’ genoemd: de medewerkers in de zorg.

Van de verpleegkundigen, artsen en andere zorgmedewerkers die de afgelopen maanden in de frontlinie werkten, raakten duizenden besmet. Honderden werden opgenomen in het ziekenhuis. Zeker elf overleefden het virus niet.

[quads id=1]

Een van hen is IC-verpleegkundige Charles Hertel uit Nederland. Hij was gezond en fit. Op 66-jarige leeftijd overleed hij, vlak voor hij met pensioen ging. Zijn vrouw, kinderen en kleinkind liet hij achter.

We spreken met vrienden en collega’s van Charles, op wie zijn dood een diepe indruk heeft achtergelaten.

[quads id=1]

RIVM Nederland schreef het volgende: Update 12 juni 2020
Vandaag zijn er 210 nieuwe personen gemeld die positief getest zijn op COVID-19. Er zijn 5 patiënten gemeld die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest).

Er zijn 9 personen als overleden gemeld. Deze patiënten zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur positief getest, in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van afgelopen dagen vaak nog aangevuld.

[quads id=1]

besmettingen Nederland

Sinds 1 juni kan iedereen zich met klachten laten testen. Toch is het aannemelijk dat niet alle COVID-19 patiënten getest worden. De werkelijke aantallen in Nederland zijn daarom waarschijnlijk hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.

Bekijk hier de video van Nieuws uur over Charles:

Lees hier meer over Charles bij NOS
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland