Kolonel Jerry Slijngard ook positief getest – NCCR Suriname – video’s

Slijngaard Suriname

Wie zijn al die mensen die besmet zijn? Dat horen we ook vaak?

Kolonel Jerry Slijngard, lid van het COVID-19-managementteam, is 1 van de 168 positief geteste personen in Suriname. Hij heeft het nieuwe coronavirus. Dat zou zijn collega Danielle Veira bekend gemaakt hebben aan DWT.

[quads id=1]

Helaas zijn er meer personen, die in de frontlinie staan bij de bestrijding van het virus, besmet geraakt. Deze mensen praten en praten en doen hun best om ons te beschermen tijdens deze pandemie. Ze zetten letterlijk hun eigen leven voor ons op het spel. Luister naar de woorden van de kolonel: ” Yu naf go na strati.” (Bekijk de video’s). Hopelijk dringt het door tot de mensen in Suriname. Beterschap Kolonel. Helpen jullie ons mee met de beterschap wensen?

[quads id=1]

Het nieuwe coronavirus

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: JERRY SLIJNGARD BESMET MET NIEUWE CORONAVIRUS. Kolonel Jerry Slijngard, lid van het COVID-19-managementteam, is positief getest op het nieuwe coronavirus. Dit wordt tegenover de Ware Tijd bevestigd door coördinator van het managementteam, Daniëlle Veira. “Ja, helaas, hij is positief getest. We wachten de verdere informatie af”, zegt ze. Slijngard is intussen afgezonderd in quarantaine. Zijn situatie is stabiel.

Blijf thuis

Slijngaard Suriname

“Total lockdown wan taki yu musu tan na oso. Yu naf go na strati.” Hij bracht toen ook naar voren dat door het stijgend aantal positieve gevallen de quarantaineplaatsen vol raken met contactpersonen. “Het zijn geen repatrianten”, maakte hij toen duidelijk. Het gros van de mensen blijkt illegaal in het land te zijn. Zijn boodschap aan illegalen was duidelijk. “Kom niet illegaal naar Suriname. Tan ini yu kondre!”

168 mensen besmet geraakt in Suriname

Donderdag steeg de coronabarometer met 24 nieuwe besmettingen van 133 naar 157 actieve cases. Het totaal aantal in Suriname geregistreerde positieve gevallen is nu 168 van wie twee personen zijn overleden. Momenteel zijn 241 personen in quarantaine. De afgelopen dagen is bekend geworden dat verschillende personen die in frontlinie staan bij de bestrijding van het virus, zelf besmet zijn geraakt.

Video’s

Bekijk hier nog wat video’s van de afgelopen week

Lees het volledige bericht bij de bron: DWT

Geschreven door Ivan Cairo
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland