Inbraak te Republic Bank in Paramaribo tijdens lockdown in Suriname

bank Paramaribo
Wauw!! Iedereen hoort toch thuis te blijven tijdens de lockdown? Deze criminelen maakten misbruik van de situatie en drongen de Republic Bank te Paramaribo binnen

Het is onduidelijk hoeveel boeven het waren want ze konden vluchten maar 1 van ze is vermoedelijk gewond geraakt. Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Bank te Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Inbraak bij filiaal Republic Bank. Bij het filiaal van de Republic Bank aan de Nickeriestraat is er vrijdagochtend tegen half drie ingebroken. Het is nog niet duidelijk door hoeveel personen de inbraak is gepleegd. Het is niet de eerste keer dat dieven bij dit filiaal hebben toegeslagen.

[quads id=1]

Flora

De politie van Flora kreeg tegen kwart voor drie de melding dat het alarmsysteem van de bank afging. Onderzoek ter plaatse wees uit dat twee ramen van het pand waren geforceerd. De politie had het vermoeden dat de inbrekers nog in de bank waren en betrad het gebouw. Echter, de dieven hadden de plaats al verlaten.

[quads id=1]

Bloedsporen

Een kantoorruimte was overhoop gehaald. Bij nader onderzoek door de forensische opsporing troffen ze bloedsporen aan die waarschijnlijk afkomstig is van één van de daders. Aan de aanhouding van de inbreker of inbrekers wordt gewerkt. De zaak wordt overgedragen aan een rechercheteam.

[quads id=1]

Eerder gebeurd

Op 29 mei viel Republic Bank ook ten prooi aan rovers. Enkele mannen probeerden toen met de brandkast van de geldautomaat aan de Ringweg-Noord vandoor te gaan. Echter, ze hadden geen succes. De geldautomaat raakte wel aanzienlijk beschadigd.

Bron: De Ware Tijd Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland