3de dode in Suriname. Totaal aantal besmettingen in Suriname nu 187 – 175 active cases – video persconferentie

Breaking nieuws uit Suriname. Er is helaas nog een corona dode bijgekomen!! Het gaat hard! Veel te hard! Het aantal besmettingen is weer gestegen. Er zijn flink wat besmettingen bijgeteld vandaag

[quads id=1]

De teller op de officiële Covid-19 website is aangepast. Er zijn nu in totaal 187 positieve cases in Suriname. Dat betekent dat er 175  besmet zijn op dit moment, 9 mensen zijn genezen en 3  personen zijn helaas overleden!!!

[quads id=1]

Deze is nu gaande: Houden jullie je aan de regels? Is het jullie gelukt om op de aangegeven dag naar buiten te gaan? Hebben de mensen, die er aanspraak op hebben, zich opgegeven voor extra steun? Is dat gelukt? Week 1 is bijna voorbij. Hou vol lieve mensen, het is voor een goed doel. Geef het door aan een ieder. Samen staan we sterk.

Corona in Suriname

[quads id=1]

Lobi yu srefi 🏠

Suriname besmettingen

[quads id=1]

doden Suriname

[quads id=1]

Later meer

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland