Vrouw verlaat man en wordt zwaar mishandeld in Paramaribo – politie Suriname

0
Een vrouw is niet jouw bezit!! Sommige mannen, zoals Marcelino uit Paramaribo, weten dat misschien nog niet.

Ze moeten nu echt gaan leren hoe ze om moeten gaan met verlies, want dit kan niet! Marcelino heeft zijn ex op wrede wijze mishandeld. De vrouw had hem verlaten.

Hij heeft haar in haar nieuwe woning aangevallen en zwaar mishandeld. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Je durft als vrouw bijna niet weg te gaan bij een man. Dat kan toch niet?

Man in Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: 55-jarige man aangehouden en opgesloten voor mishandeling van zijn ex-partner. De 55-jarige Marcelino P. is in de laatste week van mei door de leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo( RBTP) aangehouden.

Ex-partner

Deze man is aangehouden op verdenking van zware mishandeling van zijn ex-partner. De vrouw heeft enige tijd terug de relatie verbroken en heeft haar intrek genomen in een andere woning. Dat woonadres is bekend bij Marcelino. Marcelino drong de woning van zijn ex-partner binnen en viel haar aan. Door de mishandeling liep het slachtoffer onder andere letsels op in haar gelaat.

Aangifte gedaan

De vrouw deed aangifte waarna Marcelino werd opgespoord door de politie. Enkele dagen na de aangifte werd Marcelino door leden van het RBTP in de Lalarookhweg gesignaleerd en aangehouden. Hij werd vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt te Paramaribo Suriname alwaar de aangifte is gedaan.

Beschermingsbevel

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Marcelino, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld. De vrouw heeft in tussen een beschermingsbevel aangevraagd bij de rechter tegen Marcelino.

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.