Mijn 45-jarige broer Aniel Bihari is overleden in Suriname – video

overleden Suriname
Ramoe, je bent er niet meer

Ritesh (Bhayo) Rajbalsing maakt mede namens zijn vrouw Rashna het trieste bericht bekend dat zijn broer Aniel Bihari is overleden. Hij was pas 45 jaar. Hij was ook bekend als Nelis en Ramoe uit Suriname.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar een recente video van Ramoe. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van Familienieuws wensen Ritesh en de overige familieleden en vrienden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Je bent er niet meer
nog zo jong
Tranen stromen over onze wangen
Onbegrijpelijk, onbeschrijflijk

Aniel Bihari

Meer bekend als Nelis/ Ramoe is overleden in Suriname.
Hij bereikte de leeftijd van 45 jaar

Ritesh (Bhayo) en Rashna Rajbalsing zijn diepbedroefd om het heengaan van hun geliefde broer en schoonbroer

Hij was altijd een sportieve en gezellige man. Hij was zo behulpzaam. We gaan hem ontzettend missen

De crematie wordt nader bekend gemaakt

Bekijk onderstaande foto’s en video. Geef het door aan belanghebbenden:

[quads id=1]

[quads id=1]

overleden Suriname overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland