Totaal aantal besmettingen in Suriname weer gestegen naar 144 in Suriname – 133 zieken nu

Suriname besmettingen
Hier worden we niet blij van! Het totaal aantal besmettingen is zojuist weer gestegen!

De teller op de officiële Covid-19 website is aangepast. Er zijn nu in totaal 144 positieve cases in Suriname. Dat betekent dat er 133 zieken zijn, 9 mensen zijn genezen en 2 personen is helaas overleden.

[quads id=1]

Vandaag moest iedereen thuisblijven. We hopen hiermee de stijging van het aantal besmettingen te limiteren. Lieve mensen zorgen jullie goed voor jullie zelf. Hou je aan de regels. Samen staan we sterk en samen komen we er echt wel uit. Geef het door aan een ieder.

Corona in Suriname

[quads id=1]

Blijf thuis. Het moet niet zoveel stijgen want we kunnen dit niet dragen. “rust goed uit, eet gezond, gebruik vitaminen, beweeg op uw erf en houdt binnenruimten geventileerd. Onthouden jullie dat goed!!!

[quads id=1]

Suriname besmettingen

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland