Natuurgenezer Richard Cullimore uit Suriname ontwikkelt Coronathee – video

thee Suriname

Hij zou al eerdere mensen genezen hebben

De bekende traditionele genezer Richard Cullimore heeft een kruidenthee ontwikkeld, waarvan hij zegt dat het mensen met het coronavirus geneest. In zijn praktijk aan de Plutostraat helpt hij patiënten met verschillende aandoeningen, zonder dat hij een mondkapje op heeft.

[quads id=1]

“Ik drink de thee elke dag en ben het levende bewijs dat die werkt”, zegt hij vol overtuiging tegen de Ware Tijd.

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video over deze bijzonder man. Bijna iedereen is zeer enthousiast over de geneeswijze van Cullimore. Hij heeft velen in het verleden geholpen.  Zal de thee ook echt helpen tegen corona? Maar….is het wel verstandig van meneer Cullimore om geen mondkapje te dragen?

[quads id=1]

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: TRADITIONELE GENEZER RICHARD CULLIMORE ONTWIKKELT CORONATHEE. Traditioneel genezer Richard Cullimore zegt een kruidenthee te hebben ontwikkeld die mensen met het coronavirus geneest.

De bekende traditionele genezer Richard Cullimore heeft een kruidenthee ontwikkeld, waarvan hij zegt dat het mensen met het coronavirus geneest. In zijn praktijk aan de Plutostraat helpt hij patiënten met verschillende aandoeningen, zonder dat hij een mondkapje op heeft. “Ik drink de thee elke dag en ben het levende bewijs dat die werkt”, zegt hij vol overtuiging tegen de Ware Tijd.

[quads id=1]

De thee is een mengelmoes van diverse kruiden, maar het hoofdbestanddeel bestaat uit de bast van de kankantrieboom. De door het ministerie van Volksgezondheid gecertificeerde traditionele genezer maakte vorig jaar december bekend dat hij een kruidenmiddel heeft ontwikkeld, waarvan het aftreksel bestand is tegen allerlei longaandoeningen. De kruidenkenner zegt in december een paar Chinezen met luchtwegklachten in zijn praktijk te hebben gehad. “Ik ben toen onderzoek gaan doen en kwam tot de samenstelling van deze thee, bood het aan en ze werden beter. Het coronavirus was in China al in opmars en deze genezen mensen besloten de thee naar hun familie te sturen die dezelfde symptomen hadden. Ze zijn genezen”, beweert Cullimore.

[quads id=1]

De natuurgenezer beweert een buurman, die ook Covid-19 positief was getest, te hebben genezen. “Een ander geval betreft een vrouw die uit Frans-Guyana kwam. Ik heb haar ook, zonder een mondmasker op te zetten, geholpen. Dat alles heb ik opgenomen. Wat voor bewijs heb je nog meer nodig? Ik heb geen zin meer om mensen te overtuigen.”

thee Suriname

Gedurende de lockdown houdt Cullimore zijn praktijk open. De natuurgenezer ontkent dat het product duur is. “Als je naar een huisarts gaat en die schrijft je medicijnen voor, moet je toch voor de diagnose en de medicijnen betalen? Ik heb ook gestudeerd, alleen is het in natuurgenezing en kruiden.” Vanwege de grote vraag naar het product heeft hij voor de lokale markt Gio Verdies als wederverkoper in de arm genomen. Die levert tijdens de verscherpte lockdown alleen op de zaterdag.

[quads id=1]

Lees het volledige en uitgebreide bericht bij de bron en geef het door aan belanghebbenden: Lees bij DWT

Bekijk een oudere video met meer informatie over hem:

Geschreven door Audry Wajwakana
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland