Video’s – De uitvaart van George Floyd in Amerika – BlackNieuws

uitvaart Amerika
Kijk nu live naar de uitvaart. RIP George Floyd

Vandaag is de uitvaart van George Floyd. Hij wordt begraven in de Houston Amerika. Floyd wordt bijgezet naast zijn overleden moeder. De vrouw wiens naam hij schreeuwde. De laatste seconden van zijn leven. We hebben het bijna allemaal live meegemaakt. Vreselijk was het

[quads id=1]

‘Ik kan niet ademen’: Dat waren de woorden van George Floyd.

Floyd is vermoord door een politie man. Zijn dood heeft gezorgd voor vele demonstraties in Amerika maar ook in vele andere landen. Bekijk het bericht en de video’s van zijn uitvaart, zijn dood en de vele demonstraties. Luister naar hetgeen zijn 6-jarige dochter zegt: ‘Ik mis hem’. Hartverscheurend. De uitvaart is NU gaande. Kijk naar de live video

Uitvaart George Floyd

[quads id=1]

uitvaart Amerika

Hij werd op 25 mei vermoord door een politieagent. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben de virale video van zijn dood gezien. Omstanders hebben alles opgenomen. Je kon daarop duidelijk de wanhopige smeekbeden van het 46-jarige slachtoffer zien en horen: “Ik kan niet ademen”. “I can’t breath” riep hij meerdere keren totdat het noodlot toesloeg.

Op de grond

Floyd, een Afro-Amerikaan, smeekte de politieagent om genade, terwijl hij stervend op de grond lag. De witte agent, Derek Chauvin, zat naast hem met een knie op zijn nek. Hij, en zijn 3 andere collega’s die er bij waren, zitten in de bak.

Bekijk hier de live video van de uitvaart:

[quads id=1]

Vandaag wordt er afscheid genomen van Floyd George. Een naam die de geschiedenis ingaat. Zijn dood maakt veel los. Zijn dood mag en zal niet ongestraft blijven. Bekijk de volgende video’s omtrent zijn leven, zijn dood en de uitvaart.

Rusten

‘Het leven van George Floyd was belangrijk en zwarte levens zijn belangrijk. “Black live matters”. George gaat vandaag rusten … maar de protesten zullen niet rusten voordat er gerechtigheid is’

Video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Meer video’s over de uitvaart:

Eerdere berichten: Afro-Amerikaanse man op wrede wijze gedood door de politie in Amerika – video’s- BlackNieuws

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland