Totaal aantal besmettingen in Suriname schiet omhoog naar 137 in Suriname – 126 zieken nu

Suriname besmettingen

Zo snel!! De teller schiet weer omhoog!

De teller is zojuist weer gestegen. Er zijn nu in totaal 137 positieve cases in Suriname. Dat betekent dat er 126 zieken zijn, 9 mensen zijn genezen en 2 personen is helaas overleden.

[quads id=1]

Blijf thuis. Het moet niet zoveel stijgen want we kunnen dit niet dragen. “rust goed uit, eet gezond, gebruik vitaminen, beweeg op uw erf en houdt binnenruimten geventileerd. Onthouden jullie dat goed!!!

[quads id=1]

Suriname besmettingen

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland