Vrouw in Suriname overleden aan Corona

overleden Suriname

De cijfers van vandaag: 122 positieve gevallen, 111 zieken, 9 personen zijn genezen en een tweede persoon is overleden. Er zitten nu 229 mensen in quarantaine

Hierbij een officieel bericht vanuit het ministerie van volksgezondheid omtrent de 2de coronadode in Suriname. Het betreft een vrouw. Ze was opgenomen in het Wanica Ziekenhuis in Suriname.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie.

Volksgezondheid geeft informatie over tweede COVID-19 dode

Het ministerie van Volksgezondheid maakt diep verslagen bekend dat we vandaag onze tweede COVID-19- overledene hebben gehad. Een vrouwspersoon die opgenomen was op de intensive care unit (ICU) van het Regionaal Ziekenhuis Wanica heeft het leven gelaten aan dit virus.

[quads id=1]

Deze COVID-19- positieve patiënt verkeerde vanaf haar opname in een heel zorgelijke situatie. De patiënt werd behandeld aan de beademingsmachine. Met alle ter dienst staande middelen en medicatie is getracht haar in leven te houden. Namens de regering wensen wij de familie en de Surinaamse samenleving heel veel sterkte toe met dit verlies in deze moeilijke tijden. Met dit verlies noteert Suriname de tweede COVID-19- dode.

[quads id=1]

Uit respect voor de familie en overige nabestaanden vraagt het ministerie van Volksgezondheid u allen om geen persoonlijke informatie over de overledene te verspreiden.

[quads id=1]

Wij willen wederom benadrukken dat ouderen, mensen met chronische ziekten, hoge bloeddruk, diabetes, kanker, longaandoeningen een groter risico lopen om ernstige complicaties te ondervinden mochten zij COVID-19 krijgen. Het Ministerie van Volksgezondheid roept het publiek op alle adviezen met betrekking tot persoonlijke hygiëne, sociale afstand en algemene preventie van infecties uit te voeren.

[quads id=1]

overleden Suriname

Bron: Covid -19 Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland