Nu 128 besmettingen – Video – President Bouterse condoleert familie Pinas – 2de coronadode in Suriname

suriname overleden

Breaking nieuws!! Het totaal aantal besmettingen is weer opgelopen naar 128. Er zijn nu 117 zieken in ons land. 2 mensen zijn overleden

Video – De president spreekt het volk toe

Suriname is vanmorgen geschrokken na het nieuws van de tweede coronadode in het land. Hierbij roept de president een ieder op om de instructies van het Covid team goed op te volgen.

[quads id=1]

De president condoleert de nabestaanden van mevrouw Pinas. Ook wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe en tevens willen wij alle zieken heel veel beterschap toewensen.

[quads id=1]

Bekijk hier de video:
PRESIDENT BETUIGT MEDELEVEN AAN NABESTAANDEN TWEEDE COVID-19 DODE. Het zou gaan om een zus van districtscommissaris Pinas.

Bekijk onderstaand officieel bericht vanuit het covid management team:

[quads id=1]

Het Ministerie van Volksgezondheid maakt diep verslagen bekend dat we vandaag onze tweede COVID-19- overledene hebben gehad. Een vrouwspersoon die opgenomen was op de intensive care unit (ICU) van het Regionaal Ziekenhuis Wanica heeft het leven gelaten aan dit virus.

Deze covid-19- positieve patiënt verkeerde vanaf haar opname in een heel zorgelijke situatie. De patiënt werd behandeld aan de beademingsmachine. Met alle ter dienst staande middelen en medicatie is getracht haar in leven te houden. Namens de regering wensen wij de familie en de Surinaamse heel veel sterkte toe met dit verlies in deze moeilijke tijden.

[quads id=1]

Met dit verlies noteert Suriname de tweede COVID-19- dode. Uit respect voor de familie en overige nabestaanden vraagt het Ministerie van Volksgezondheid u allen om geen persoonlijke informatie over de overledene te verspreiden.

[quads id=1]

suriname overleden

Wij willen wederom benadrukken dat ouderen, mensen met chronische ziekten, hoge bloeddruk, diabetes, kanker, longaandoeningen een groter risico lopen om ernstige complicaties te ondervinden mochten zij COVID-19 krijgen. Het Ministerie van Volksgezondheid roept het publiek op alle adviezen met betrekking tot persoonlijke hygiëne, sociale afstand en algemene preventie van infecties uit te voeren.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland